Авторские куклы  ручной работы

четверг, 5 декабря 2019 г.

Привітання з Новим роком 2020 дядькові

Зі святом, дорогий і улюблений дядько! Новий рік - це час чарівництва і чудес. Нехай рік буде щедрим на чарівні зустрічі і чудові моменти. Сміливо залишайте зневіру і смуток в році, що минає. Запасайся впевненість, оптимізмом і енергією для великих звершень в новому році.

***

На порозі Новий рік. Дядько, я від душі бажаю тобі щастя, здоров'я і любові. Нехай цей рік відкриє для тебе нові можливості, принесе зміни в кращу сторону. Твоя сім'я тебе дуже любить і бажає довгих років життя. Посміхайся частіше, ми так любимо твою посмішку.

***

Сьогодні напередодні чудового свята. Нехай в новому році фортуна повернеться обличчям, а проблеми назавжди покинуть твій будинок. Даруй свою посмішку і тепло рідних. Бажаю, щоб тебе оточували тільки вірні і справжні друзі. В цей чарівну мить нехай збудуться мрії!

***

Дядько, бажаю, щоб в новому році виповнилося твоє найзаповітніше бажання, сталося диво. Будь щасливий і здоровий. Займайся тим, до чого лежить душа. Мрій, твори і люби. Бережи себе і своїх близьких. Завжди посміхайся і ніколи не здавайся. З новим роком!

***

Різні дні були в році, що минає. Нехай в новому році будуть тільки щасливі моменти, довгоочікувані зустрічі і приємні події. Бажаю не знати втрат і бід. Тепло сімейного вогнища нехай завжди зігріває будинок. Будь найщасливішим! Здоров'я, благополуччя, вірних друзів та гарного настрою.

***

Світлий і улюблене свято вже зовсім близько. Дядько, нехай новий рік принесе тобі щасливі зустрічі, яскраві моменти і мішок позитивних емоцій. Нехай виконається найзаповітніше і сокровенне бажання. Вір в себе і все вийде!

***

Бажаю, щоб Дід Мороз залишив для тебе під ялинкою мішок подарунків. А подарунками були здоров'я, щастя і любов. Фінансового благополуччя і богатирського здоров'я тебе. Невдачі і проблеми залишай році, що минає. У новий рік бери гарний настрій і широку посмішку.

***

Новий рік - дивне свято. Він вселяє в нас віру в краще, дарує надію, що все буде добре. Дядько, нехай життя буде цікавою і барвистою. Бажаю, щоб кожен новий ранок починався з посмішки. Досягай успіхів у роботі, завжди удосконалюється і розвивайся.

***

Бажаю, щоб у новому році життя було схоже на добру казку. Нехай зустрічаються добрі люди, відбуваються радісні події. Удача і везіння нехай будуть з тобою заодно. Щастя, любові, щирих посмішок і палаючих очей тобі. Йду за мрією, і все буде добре!

***

Нехай у серці запалюється любов, віра і надія, як новорічні вогні на ялинці. Бажаю, щоб новорічна ніч виконала всі найзаповітніші бажання. Тепло і любов нехай опромінюють твій будинок. Дядько, бажаю, щоб ти і твоя родина не знали горя і бід. З новим роком!

Поздоровлення дядькові на Новий рік
Вітаю тебе дядько, з Новим роком, і бажаю щоб ти залишався таким же щасливим, коханим і успішним. Удачі у всіх сферах життя. Нехай з настанням нового року почнеться твоя новітня, наповнена яскравими моментами життя. Спасибі, що завжди буваєш поруч і допомагаєш з усіх питань, з якими складно впоратися. Бажаю великого везіння в житті і виконання поставленої мети.

***

Зі святом, дядечко! Нехай удача ніколи не покидає тебе, великого успіху у всіх справах. Щиро бажаю тобі завжди досягати поставленої мети і ніколи не упускати випав шансу на успіх. Нехай твій будинок обходять стороною різні нещастя і знегоди. Багато тобі грошей і достатку, міцного здоров'я. Я впевнений, що в майбутній рік ти досягнеш всього бажаного. Зі святом!

***

Мій дорогоцінний дядечко, хочу привітати з Новим роком! Нехай майбутній рік буде наповнений тільки хорошими і такими, що запам'ятовуються подіями. Бажаю виконання будь-якої мрії! Ніколи не опускай руки, і обов'язково досягнеш всіх своїх цілей. Нехай всі печалі цураються твого будинку.

***

З новим роком, дядечко! Хочу побажати тобі завжди досягати поставленої мети. Нехай удача завжди буде з тобою, і новий рік буде роком великої любові і щастя. Бажаю тобі домогтися величезного успіху і зробити багато хороших, добрих справ в майбутньому році.

***

Вітаю з Новим Роком свого дядька! Нехай в житті тебе супроводжує тільки удача. Бажаю тобі пам'ятних моментів в новому році, і невичерпної енергії, міцного кохання, дружби, великих звершень.

***

Вітаю з новим роком рідного дядька! Хочу побажати тобі гарного свята в оточенні найрідніших людей. Будь завжди в піднесеному настрої, міцного тобі здоров'я, великого кохання. Щоб в твоєму домі завжди все було добре.

***

Дорогий дядечко, хочу привітати з великим святом - Новим роком. Від щирого серця хочу побажати тобі визнання оточуючими і втілення в життя будь-яких планів. Бажаю життя наповненим яскравими фарбами і почуття душевного польоту.

***

Вітаю свого дорогого дядька, і бажаю в майбутній рік тільки щасливих і яскравих днів. Хочу побажати матеріального достатку, стабільності, міцної дружби і довгої любові.

***

З новим роком, дядько! Від щирого серця бажаю великих звершень. Залишайся таким же цілеспрямованим в новому році. Нехай твоє здоров'я
Вітальні листівки з Новим Роком 2020

Комментариев нет:

Отправить комментарий