Авторские куклы  ручной работы

четверг, 5 декабря 2019 г.

З Новим роком 2020

З наступаючим! У цей морозний зимовий день в будинок приходить казка і веселощі. Бажаю щастя, здоров'я, життєвих благ і побільше грошей! А печалі і проблеми нехай обходять твій будинок за три версти! З наступаючим!

***

З наступаючим! Нехай він запам'ятається найяскравішими подіями і емоціями, а біди, негаразди і невдачі нехай і далі обходять стороною. Нехай близькі люди продовжують оточувати теплом і турботою. Вітаю!

***

В цю чудову новорічну ніч хочеться сказати найтепліші слова, побажати здоров'я, матеріального достатку і удачі у всіх починаннях. Ніколи не віддаляйся від близьких тобі людей, нехай вони і далі дарують затишок і тепло. Нехай всі плани здійсняться, а мрії збудуться! З новим роком!!!

***

Новий рік поспішає до нас в будинок!
Радість точно буде в ньому
Хочу Вам побажати любові, удачі і тепла
Щоб життя завжди було сповнене добра!

***

Вітаю з Новим щастям! Поспішаю побажати тепла, посмішок, добра і життєвого благополуччя. А близьким людям - здоров'я. Нехай твій будинок завжди обходить стороною біда. І пам'ятай: що б не трапилося, твої друзі завжди поруч і прийдуть на допомогу! Вітаю!

***

Від щирого серця вітаю з наступаючим! Стільки прекрасних і сонячних днів було в році, що минає. Нехай їх буде ще більше в наступаючому. А найголовніше - нехай близькі люди будуть щасливі і здорові! Не думай про погане, адже воно залишилося в минулому, а попереду - тільки хороше! Зі святом!

***

З Новим роком вітаю!
Щастя і любові бажаю!
Біди нехай йдуть геть
До нас йде новорічна ніч!
Забудь про все погане
Ми залишимо це позаду
Настрій нехай буде бойове
Адже тільки радість чекає нас попереду!

***

Настає Новий рік! Стільки всього вже пройдено, але попереду тільки найкраще! Хочу побажати везіння, удачі і досягнення поставлених цілей в наступаючому році! Нехай робота завжди залишається улюбленою, а відпочинок буде тільки на користь! Зі святом!

***

З наступаючим! Здоров'я, щастя, усмішок і всього лише самого найкращого! Нехай близькі люди як і зараз залишаються поруч і ніколи не хворіють. Успіхів у всіх починаннях! Сміливо йди до поставлених цілей і все у тебе обов'язково вийде! З новим роком!

***

В очікуванні Нового року
Вам успіхів хочу побажати!
Щастя, миру, здоров'я, везіння
Вашим близьким поспішаю передати!

***

З наступаючим! Нехай Новий рік приносить нові яскраві емоції, буде сповнений незабутніх зустрічей і пригод. Нехай поруч завжди будуть рідні та близькі люди! Вітаю!



інші привітання
Привітання з днем ​​народження жінці своїми словами
День Народження - це завжди самий довгоочікуваний і найприємніший свято, особливо для дівчат. Я хочу привітати тебе з цим дивовижним святом Твого Дня і побажати від щирого серця залишатися такою ж красивою і чарівною.

Привітання з днем ​​народження дідусеві
Ваше життя дідусь - енциклопедія! Кожна сторінка-рада молодому поколінню. І нехай у вашому щоденному раціоні буде менше ліків, а більше радості і посмішок. Нехай діти і внуки завжди будуть поруч. Міцного здоров'я і довгих років життя. Ми вас любимо!

Cтихи колишньому чоловікові привітання з днем ​​народження
Нехай ми з тобою вже не пара У кожного адже життя своя Чи не згадаю я помилок старих, нехай буде світлою життя твоє.

Смішні поздоровлення мамі з днем ​​народження
Для жінки кожен день рожденья - сумнівне свято, кажуть. Мовляв, вік, зморшки ... Але це до моєї мами не відноситься! Всі ми міняємо час нашого життя на щось ... Так я бажаю, щоб ти, мамо, робила це за дуже вигідним курсом!

Привітання з днем ​​народження чоловікові до сліз
У Вас сьогодні день особливий - Ваш народження день! Нехай душа вилікується від усіх печалей, а в серці розквітають пахучі квіти надії і щастя! Бути справжнім чоловіком нелегко, але у Вас це прекрасно виходить!
Красиві листівки з Новим Роком 2020 року - Щура

Комментариев нет:

Отправить комментарий