Авторские куклы  ручной работы

воскресенье, 17 декабря 2017 г.

Короткі привітання своїми словами з роком Собаки

З новим роком, мої дорогі і улюблені! Нехай саме в цей прекрасний новий 2018 рік здійсняться всі ваші мрії, і нехай вони принесуть вам надію, що все в новому році буде просто чудово, і так, як колись ви мріяли! Щастя вам щирого!

***

Ніщо не зможе змінити вашу мрію, ніякі обставини, якщо ви самі цього не захочете! Нехай же ніхто і ніщо не зможе похитнути вашу впевненість і цілеспрямованість! Удачі вам як там не є хорошою! І нехай 2018 рік принесе тільки радість!

***

Новий рік собаки, 2018, - вже настав! Вітаю і бажаю, щоб грошей було багато, щоб завжди їх вистачало на життя! Щоб в будинку був затишок і тепло домашнього каміна! І нехай любов зійде на ваш поріг, і ніколи не піде! Всього - самого!

***

Новий рік - це рік найкращих спогадів згодом. Цей 2018 рік нехай стане тим, про що ви будете весь час згадувати, як про приємні найкращих миттєвостей. Вітаю і щирих чистих посмішок, багато обіймів! Удачі вам!

***

Зі святом! Нехай все люди на землі гідно оцінять цей новий рік - рік собаки, і нехай всі будуть вірні і віддані, як ці прекрасні тварини! Хочеться побажати багато грошей, щирих жартів і сміху веселого, а також багато друзів!

***

У житті - не завжди все добре, але все ж нехай буде більше білих смужок в житті, і як можна менше - чорних! Цей рік 2018 - нехай буде веселим і наповненим важливим змістом! Нехай сім'я буде повноцінна і щаслива! Удачі вам, дорогі!

***

2018 рік - це рік собаки, нехай же саме він принесе вам те, що не приніс хорошого попередній. І нехай новий рік буде хорошим, і саме в ньому ви знайдете свою любов, або ж дружбу - міцну і вічну! Щастя і розуміння вам, а також, грошей!

***

Рік - перемог, рік - щастя = нехай це буде новий рік собаки, 2018. Нехай буде хороша погода, світле сонечко, яке буде гріти, коли потрібно, і не потрібно. Бажаю, щастя всюди - де б ви не знаходилися! Також, бажаю забезпеченості у всьому!

***

Новий 2018 рік нехай принесе щасливу удачу! Нехай фортуна посміхається вам в обличчя, і нехай так буде якомога частіше! Щирою і взаємної, що найважливіше, любові! Бажаю постійних друзів, які будуть завжди в потрібний момент!

***

Новий 2018 рік - нехай принесе тільки щастя, і доброту, яка буде проявлятися в усьому! Бажаю, щоб цей рік собаки був радісним і веселим! Нехай сміху не замовкає, і жарти - будуть завжди на думці, і друзі будуть веселі також!

***

Ніколи не забувайте вірити в себе! З новим 2018 роком! Бажаю вам вірити в себе постійно, а також, не забувати вірити в себе! Це завжди буде вам допомагати! Але нехай важких ситуацій і проблем майже не буде! І звичайно, забезпеченості надміру!

***

Це свято зимовий - прекрасний! І нехай теж цей 2018 рік наповнений радістю, а також, нехай погода буде хорошою і не дощової! Хай сонце завжди світить сильно над головою, і нехай захочеться радіти життю завжди, навіть коли важко!

***

Рік собаки - нехай принесе тільки світлі спогади в житті далі! Ніколи не варто впадати у відчай - саме цього і бажаю вам, дорогі і рідні! Нехай друзі будуть завжди поруч, особливо коли важко! Щастя і любові, тому що це дуже важливо!

***

Новий рік принесе тільки радість, тому що люди вірять в нього! З Новим 2018 роком! Нехай ніщо не засмучує в житті вашої майбутньої! Хочеться привітати від щирої душі, і серця, а також, побажати - любові, тому як без неї жити важко!

***

З наступаючим 2018 роком, роком собаки! Нехай саме в той момент, коли проб'ють куранти, здійсняться ваші мрії! І ніщо не зможе зіпсувати далі настрій! Бажаю всього - найкращого, щоб добре жити, і радісно! Успіхів!

***

Нехай і не завжди буває легко і радісно, ​​але нехай новий рік собаки принесе тільки радість, і звичайно, тільки найдорожчі згадці про нього в майбутньому! Нехай майбутнє в житті не здається страшно-невідомим! І нехай будуть навколо тільки дорогі люди!

***

З наступаючим новим 2018 роком, який нехай буде тільки щирим і незвичайним! Більше бажаю я подорожувати, так як нове щось розвиває і радує в нашому житті! Удачі постійної, а також, нехай гроші будуть в кишенях! І просто - щастя вам!

***

Цей новий рік - вже скоро буде 2018 роком! І нехай він не принесе горя або страждання! Нехай навпаки, він буде щасливим і позитивним у всьому! Нехай роботи, навчання - будуть приємними, і не принесуть печалі і невдоволення! З новим щастям!
Листівка побажання з Новим роком 2018 Собаки

Комментариев нет:

Отправить комментарий