Авторские куклы  ручной работы

воскресенье, 17 декабря 2017 г.

Короткі привітання в прозі з роком Собаки

***

З Новим 2018 Роком! Нехай він принесе ураган пристрастей, бурю позитивних емоцій і прилив невичерпних сил! Нехай ллють дощем фінанси і ллються рікою незабутні моменти! Здоров'я, завзятості, щастя, любові, радості і процвітання!

***

В Новий Рік прийнято бажати чогось нового і цікавого. Однак я наважуся, в рік Жовтої Земляний Собаки, що є консервативним вихованцем, побажати тобі насолодитися усіма досягненнями, усвідомити свій успіх і викупатися в безодні свого тріумфу!

***

Нехай в Новому 2018 року ти здивуєшся своєю неймовірною креативності, творчих здібностей і стрімкого професійного росту! Дерзай відважно, рви вперед з небувалою швидкістю без частки страху і сумніву, жалю і смутку!

***

Нехай наступний рік буде сповнений і багатий твердої, як лід упевненістю, квітучими як квіти бажаннями, яскравими, як веселка емоціями і теплими як осінній плед зустрічами! Щастя, здоров'я, подарунків, веселощів і любові! З Новим 2018 роком!

***

Бажаю Новий 2018 рік зустріти з яскравими мандаринами, граючим шампанським і смачним Олів'є! Нехай життя буде сповнене сліпучих моментів, приємно хвилюючими сюрпризами і теплими домашніми зустрічами! Все найкраще попереду і неодмінно збудеться!

***

Надзвичайний, дорогий і кохана людина! У Новому році, році Жовтої Собаки, я хочу тобі наколдовать величезною любові, вогненної пристрасті і трепетної ніжності! Обіймів теплих і поцілунків жарких! Здоров'я, достатку, благополуччя і везіння!

***

Бажаю теплих зустрічей, душевних посиденьок, щирих посмішок, пам'ятних моментів, красивих подорожей і неймовірних емоцій! Рости в кар'єрі, в душі і в суспільстві! Будь найщасливішою людиною на Землі! З Новим 2018 Роком!

***

Нехай здоров'я міцніє, організм відпочиває, а емоції зашкалюють в Новому 2018 року! Бажаю цілям - реалізуватися, думкам - матеріалізуватися, а мріям - збутися! Кар'єри успішної, любові взаємної, дружби вірною! Достатку, щастя і везіння!

***

Красивого свята, ігристого шампанського, яскравого феєрверку! Нехай новорічна ніч буде сповнена чудес, як казка! Життя буде яскрава, як салюти, дзвінка, як стукіт келихів і ситна як Олів'є! Щастя, успіхів, любові, процвітання! З Новим 2018 роком!

***

Нехай майбутній рік буде подібний до риболовлі: відпочинок буде довгоочікуваним, клювання - захопливою, а улов - багатим! Нехай в Новому 2018 році за гачок зачепиться золота рибка і виконає заповітну мрію! Дерзай, креативу, добивайся, радуйся і насолоджуйся!

***

Життя складне, цікава і незвичайна. Нехай Новий рік Жовтого Собаки внесе в твій життєвий шлях складних завдань, цікавих рішень і надзвичайних емоцій! Лови щасливий момент в кожному дні, любов - у поцілунках, бадьорість - в запалі, теплоту - в усмішках!

***

Подорожей далеких і численних, вражень надихаючих і багатогранних, любові щирої і взаємної, достатку настирного та стабільного! Друзів вірних, колег - чуйних, дбайливих рідних і ворогів беззбройних! З Новим 2018 роком!

***

Нехай Новий 2018 рік буде не так легкий, як попередній рік, а й цілком реальний в подоланні проблем! Я насмілюся побажати тобі перешкод на шляху до мети, швидкоплинних труднощів в кар'єрі і незначних розбіжностей у відносинах! Рости, міцніємо, Зрей і працьовитий!

***

Бажаю Тобі не тільки нової насиченого життя, а й цікавих знайомств, пам'ятних моментів і запаморочливих успіхів! Здоров'я міцного, дружину вірну, брата надійного, друга відданого! Нехай всі рідні люди надихають посмішками! З Новим 2018 роком!

***

Будь щаслива, кохана, ніжна, товариська, сильна, модна і граціозна! Бажання - виконуються, мрії - збуваються, цілі - досягаються! Кар'єрних висот, благополуччя в родині, матеріального достатку в житті! З наступаючим роком Жовтої Земляний Собаки!

***

Нехай рік буде сповнений надзвичайних відкриттів, всебічних знань і довгоочікуваних досягнень! Жіночої уваги, турботи і теплоти! Здоров'я богатирського, грошей по більше, удачу всюдисущу, машину швидку і любові вірної! З Новим 2018 роком!

***

Нехай в сім'ї панують лад, гармонія, розуміння і щастя! Нехай на роботі будуть зарплати ростуть, премії часті і відпустку повторюється! Друзі радують присутністю, спілкуванням і посмішками! А життя супроводжують везіння, успіх і удача! З Новим 2018 роком!

***

Рік Жовтого Собаки бажаю прожити 365 серій цікавого кінофільму, випробувати 12 різноманітних місяців душевного стану, 7 раз здійснити незабутню подорож! Кожен прожитий мить будь щаслива, чарівна, закохана і кохана!

***
Вітальна листівка з роком Собаки 2018

Комментариев нет:

Отправить комментарий