Авторские куклы  ручной работы

воскресенье, 19 ноября 2023 г.

Прикольні смс привітання з Новим роком 2024 року Дракона

 Прикольні смс привітання з Новим роком 2024 року Дракона

Вітаю з Новим 2024 роком! Нехай рік Дракона стане для вас незвичайним роком. Нехай ваші ноги побувають у різних країнах світу. Нехай ваша голова буде наповнена новими знаннями. Нехай ваше життя буде гострим, гарячим і чарівним. Літайте на крилах задоволення від вашого життя. І будьте по-драконячому щасливі, обережні і не байдужі до себе і до оточуючих.


Щасливого Нового року Дракона! Нехай Дракоша принесе на своїх крилах феєрверк задоволення, салют безтурботності, вогні щастя та хлопавки радості. Нехай шампанське ллється рікою, Олів'є та Шуба з'їдаються з апетитом, мандарини будуть без кісточок, а настрій буде хмільним, музичним та танцювальним. Встигніть загадати бажання під бій курантів. І нехай воно обов'язково здійсниться цього року. З новим роком. Ура!


З новим роком! З роком яскравим,

По-драконів буйним, жарким!

Життя нехай найкраще настане,

Сам Дракон вам стане другом.


Нехай вогнем на вас не дихає,

Нехай усі прохання ваші чує,

Сильно хвіст не розпускає,

Але від бід усіх захищає.


Вітаю з Новим 2024 роком! Хочу побажати вам драконячої сили, сміливості, сміливості, люті, щоб ви могли відстоювати себе та свої інтереси. Бажаю вам драконячого розуму, тямущості та дотепності, щоб ви завжди могли блищати своїми знаннями та вражати ними наповал інших. Бажаю вам драконячого апетиту, щоб ви могли з'їсти всі салати, закуски та інші страви святкового столу без отруєння та тяжкості у животі.


Я вітаю тебе з Новим роком! Бажаю тобі цієї ночі не бути як Грінч, похмурим, дратівливим і злим. Нехай твій настрій буде чудовим та доброзичливим. Бажаю тобі не залишатися одному вдома, як Кевін, бо нарвешся на небезпечні пригоди. Нехай краще твої пригоди будуть забавними та веселими та в компанії чудових людей. Ну і не пий, як Іполит, щоб не опинитися в іншому місті у невідомій квартирі. Нехай доза алкоголю буде помірною, чисто для веселощів. Ну, а Дракон нехай доглядить тебе і проконтролює тебе, адже настає його час: 2024 рік — рік Дерев'яного Дракона. Нехай він подарує тобі сміливість, мудрість, комунікабельність. З новим роком!


Найдорожчі мої, вітаю!

Райдужних днів вам бажаю.

Артистична атлетичність,

Краса неодмінна, практичності.

Дуже казкова настає час:

Новий рік до нас прийшов, ура!

P. s. покровитель року зашифрований у перших літерах кожного рядка.


З Новим роком вітаю! Щастя вам я не бажаю. Ні здоров'я, ні добра, ні успіхів, ні веселощів - нічого такого бажати вам не збираюся. Адже це так банально. Цього вам забажають інші. Я ж бажаю вам у рік Дракона, щоб ваше життя було таким гарячим, що БДСМ-щики позаздрили б вам; такою святковою, що Дід Мороз не захотів би їхати до своєї Лапландії; і така могутня, щоб жоден Олень не зміг потурбувати вас. Вітаю, ура!


До нас йде Дракоша важливо,

З Новим роком від душі,

Побажати хочу вам щастя,

Сил, гармонії, кохання!


Щоб ялинка виблискувала,

Тільки радість вам несла,

Щоб завірюха грошей багато

І успіху наміла!


А ще здоров'я, світла,

Щоб усі мрії здійснилися,

Щоб була прекрасною, яскравою

І веселе ваше життя!


Я вітаю тебе з Новим роком! Бажаю в січні об'їстися Олів'є та Шубою, а також поставити цілі та завдання на 2024 рік та слідувати їм. У лютому бажаю, щоб ти зустрів своє кохання. У березні забудь про дієти і наситись млинцями. У квітні бажаю не бути дурнем. У травні бажаю тобі наїстися шашликів і вийти із зимової сплячки. У червні продовжуй їсти шашлики, зустрічай світанки і проводжайте заходи сонця. У липні від душі бажаю тобі відпочинку та насолоди фруктами та ягодами. У серпні не втомися на городі, і в той же час бажаю чудового врожаю. У вересні бажаю тобі відпустки на море. У жовтні насолоджуйся гарбузами та осіннім листопадом. У листопаді бажаю тобі не змерзнути. А грудень нехай буде сповнений чаклунства та глінтвейну.


Настає таємничий рік,

Дракон привіт вже полум'яний шле,

Розпалює полум'я в наших серцях,

Щоб мчати до пригод на всіх парах.


Бажаю смутку та смутку спалити,

Пляшку ігристого відкрити,

Бажання все гуртом загадати,

І не забувати ще більше мріяти.


Нехай виконає символ року всі наші бажання,

Нехай залишаться шалені спогади,

Нехай буде натхнення на всі справи,

І нехай чаша щастя буде сповнена.


Нехай не буде начальників на роботі,

Нехай нас не переслідують турботи,

Нехай кожна мить буде неповторний,

І кожен з нас шалено любимо.


Побажання на поздоровчій листівці з Новим роком 2024

Комментариев нет:

Отправить комментарий