Авторские куклы  ручной работы

воскресенье, 22 мая 2016 г.

ПОБАЖАННЯ ВИПУСКНИКАМ ШКОЛИ У ПРОЗІ

Добрі слова, урочисте напуття дорогим випускникам школи у прозі, текст від класного керівника, від вчителів,
побажання від батьків на останній дзвінок і випускний вечір.



***
Дорогі друзі! Дорогі наші випускники! Це свято – яскраве і хвилююча подія для всіх присутніх.

Він важливий для нас, вчителів, для яких кожен випуск – це рубіж. Адже ми стільки пережили разом. Прощаючись з вами, ми відчуваємо смуток, але одночасно і гордість за кожного з вас.

Це свято важливий для батьків, які протягом 11 років раділи успіхам своїх дітей, хвилювалися за них, підтримували їх у невдачах і які багато зробили, щоб цей вечір став по-справжньому святковим.

І, звичайно ж, він важливий для героїв цього свята. Я кажу герої, а не винуватці. Адже ви подолали дуже важливий етап на довгому шляху під назвою «життя».

Свою дорогу в житті людина прокладає сама, навіть якщо йде слідом за ким-то. Ви вже чимало років у дорозі, і випускний вечір – як перехрестя. Місце зустрічі, звідки почнеться новий відлік – відлік кілометрів-днів самостійного дорослого життя.

Ми, ваші вчителі і батьки, намагалися допомогти вам прокладати власний шлях, допомагали в пошуку знань, підтримували в моменти важкого вибору, а часом і соломку підстилав, щоб пом'якшити удари.

Ми впевнені, що знання, отримані вами в школі, виявляться затребуваними. Ми сподіваємося, що спрага знань, цілеспрямованість та прагнення до самовдосконалення допоможуть вам стати успішними людьми.

Нехай та дорога, яку ви обрали, приведе вас до успіху. Звичайно, в дорозі можна робити привали, тому що втомився, плакати, тому, що важко. Але успіх ближче від цього не стане. Тому – тільки вперед! Не сходите з маршруту!

А досягнувши успіху, не забувайте ділитися ним з близькими. Адже успіх примножується шляхом поділу.

Але все це в майбутньому, а сьогодні тут, на перехресті наших доріг, прекрасний свято – випускний вечір. Свято дружби і вірності, краси і юності. Нехай цей вечір залишиться в серці кожного присутнього добрим і світлим спогадом.

Красиві слова, напуття учням випускникам школи у прозі, побажання від класного керівника



***
Дорогі випускники! Настав той день, якого ми чекали і боялися водночас. Це урочистий і трохи сумний день, коли прозвучить для вас останній дзвоник в нашій школі. З одного боку, це момент розставання. З іншого – початок вашої дороги у доросле життя.

Згадайте, як ще зовсім недавно ви, такі маленькі і цікаві, прийшли на свою першу лінійку. Смішні білі банти, величезні букети, радісні посмішки... І ось перед нами вже юнака та дівчини з серйозними поглядами, зі своїми планами на життя.

За ці роки школа перетворилася для вас у другий дім. Школа – це маленький Всесвіт. Тут ви вчились дружити і любити, бути відповідальними, розуміти інших.

Ви дорослішали і з кожним днем ставали трохи розумнішими і мудрішими. Зараз ви з посмішкою пригадуєте свою першу двійку, то, як не хотіли вставати вранці і вчити уроки ввечері. Пройдуть роки, забудуться окремі моменти шкільної пори, але ваші спогади про школу завжди будуть теплими і повними любові.

Зараз ви біля самих дверей, що ведуть у доросле життя. Ніхто не знає, що за ними. Звичайно, будуть і радості з перемогами, і розчарування з поразками. Буде життя. Життя, вся краса якої полягає у вирішенні складних завдань. Але, як би складно не було, хочеться побажати кожному з вас, насамперед, завжди залишатися людьми.

Залишаючись людиною з великої літери, ви обов'язково знайдете своє щастя, любов, покликання. Ми віримо, що в житті у вас все буде виходити, і здійсняться всі ваші заповітні мрії. Не бійтеся жити; нехай доброта, віра в себе і душевні сили допомагають вам постійно йти вперед.


Дорогі хлопці!

Ми дуже пишаємося тим, що ви навчалися саме тут, у цій школі. Ви стали нам рідними. Сподіваємося, що і ви полюбили цей будинок і будете нудьгувати. І ми будемо дуже раді, якщо хоча б іноді ви будете повертатися сюди ненадовго, щоб розповісти про те, як у вас складається життя, про свої плани і мрії.
Двері школи завжди будуть для вас відкриті.

Будьте щасливі!
Вітальна українська листівка для випускників школи

Комментариев нет:

Отправить комментарий