Авторские куклы  ручной работы

пятница, 18 ноября 2016 г.

СМС привітання з Новим Роком 2017

Вже зовсім скоро настане новий 2017-й рік, рік Червоного Вогняного Півня. Ми вже встигли пережити рік Вогняної мавпи, для когось він був успішним, а кому то в цей рік просто не пощастило, але зараз ми вступаємо в нову еру, еру небезпечного і непостійного знаку, під назвою Червоного Вогняного Півня.
Зараз не треба згадувати погане з минулого року, зараз потрібно думати тільки про хороше, адже попереду ще 8 свят. Впевнений в тому, що прямо зараз, багато хто з нас шукають що можна було б подарувати своїм друзям і близьким в цей день, не витрачайте даремно свій час і даруєте людям радість, з допомогою новорічних смс привітань, написаних у жартівливій формі, які Ви зможете знайти в цьому розділі.
Адже, як відомо всім нам, багато воліють у наш час замість подарунків, просто привітати людину з допомогою смс. Але, якщо так і не знайшли тут те, що шукали, не засмучуйтесь, адже замість цього, Ви зможете відправити голосову або музичну листівку з Новим роком, кожному адресату. Хай буде щедрим Новий рік, хай він на щастя не скупиться, хай запалює зірки в термін, щоб всіх твоїх бажань збутися.
Хлопчик відпустив довге волосся, щоб пожертвувати їх для дітей хворих на рак
***
Вітаю тебе і бажаю тобі головного — виконання бажань! Тому що, коли у людини є те, про що він мріяв, — він веселий, бадьорий, здоровий! З Новим Роком!
***
Нехай цей рік береже тебе, від усіх негараздів, печалей і напастей, і дарує всім навколо, і нам з тобою, надію і мрію, любов і щастя!
***
Нехай твоє життя в Новому році буде як це шампанське — легкої, хвилюючої, прекрасною і б'є через край.
***
Нехай йде старий рік, несучи з собою нещастя, а новий більше принесе здоров'я, радості і щастя!
***
У Новому році бажаю: 12 місяців без хвороб, 53 тижні всього хорошого, 365 днів щастя, 8760 годин успіху, 525600 хвилин любові і 31536000 секунд приємних моментів!
***
Вітаю тебе з новим роком, який тільки можна придумати! Нехай він буде таким новим і вдалим, що ти сам цього здивуєшся!
***
Тихо падає сніг на сходах, він тане, ти зараз далеко мені тебе не вистачає, як хотілося б мені в цей сніг перетвориться й тихенько до тебе на долоні спуститься.
Перше в світі таксі без водія запустили в Сінгапурі
***
Бажаю в наступному році: клопотів не знати, грошенят не міряти, любити, сподіватися і вірити!
***
З неба падають сніжинки, такі ж прекрасні, як і ти, кохана! Вони лягають на долоні — це я обіймаю тебе, на губи — це я цілую тебе, тануть від подиху — це я люблю тебе! З Новим роком!
***
Нехай у новорічну нічку, бажання загадаются — і кожен день, весь круглий рік, нехай вони збуваються.
***
Я тобі на Новий рік у великих зірок небосхил подарую, і в перший раз стануть зірки частиною нас. І миттєво підхопивши, їх загадковий мотив, розчин ми з тобою в зоряній казці блакитний.
***
Хай сніжинки тебе обсипають, Хай біліють вії твої! З Новим роком тебе вітаю! З роком щастя, надій і любові!
***
Нехай Новий рік здоров'я Вам додасть! Нехай Новий рік Вам щастя принесе! І все хороше залишить, а все погане понесе!
***
Нехай на льодисті піднос, на Новий рік Дід Мороз діамантовий кубок поставить, до країв золотого здоров'я наллє, на закуску додасть веселощів!
Картинка безкоштовна з Новим роком 2017 та Різдвом Христовим

Комментариев нет:

Отправить комментарий